Fler artister som jag gillar

Anna Stadling och Idde Schultz är helt fantastiska, det finns ingen tvekan om det, då jag ägnar hela den här hemsidan åt deras musik och samarbete. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att hela världen är så rik på musik. Något som gör det självklart att det finns ännu fler artister och band som jag helt enkelt avgudar. Här nedan följer en genomgång av några av dem.

Guns n’ Roses

Ett av dessa är rockbandet Guns n’ Roses. De lyser verkligen med sin musik och de lyfter verkligen min vardag. En stor bonus med Guns n’ Roses är att de ofta finns med på olika slotsspel på olika online casinos. Det är verkligen ett bra tillfälle att få lyssna på musiken samtidigt som du spelar och även kanske vinner lite pengar på samma gång.

Rik värld av musik

Andra exempel på artister och band som jag helt enkelt inte kan leva utan är gamla hederliga Led Zeppelin, Pink Floyd, The Beatles, Prince och mer nutida artister som Lady Gaga och Rihanna. Både äldre klassiker som aldrig kommer tappa sin glans och charm till mer nutida succéer som bara fortsätter att hänföra och förvåna. Speciellt när det kommer till Lady Gaga som bara kommer med spektakel efter spektakel och jag är alltid nyfiken på vad hon kommer att hitta på härnäst.

Svenska guldkorn

Vad gäller svenska artister finns det verkligen hur många som helst som jag inte kan få nog av. Veronica Maggio, Miriam Bryant och Jill Johnsson bara för att nämna några.

Det som jag verkligen gillar med Veronica Maggio är att hon har skapat sig en helt egen musikstil och att låtarna verkligen känns moderna och egna. Hon kör sitt eget race och har blivit väldigt framgångsrik utan att ta hjälp av till exempel melodifestivalen. Miriam Bryant slog igenom efter sin medverkan i TV-programmet ”Så Mycket Bättre” år 2015 då hon med sin personlighet och talang verkligen gick rakt igenom rutan och in i mångas hjärtan. Därefter har det blivit lite som en framgångssaga för Miriam med flera hitlåtar, inte bara tolkningarna från programmet men även egna singlar.

Jill Johnsson är speciell med hennes makalösa röst som får mig att rysa i stort sett varje gång. Med en musikstil som påminner om country har hon en bred erfarenhet att stå på, och en särskild favorit är alla hennes jullåtar. Jag måste även dra fram Lars Winnerbäck som är lite av en stor idol för mig. Idde och Anna har både varit med i Hovet, ett kompband som en gång samarbetade med just Lars Winnerbäck. Sedan dess är även Winnerbäcks musikstil verkligen något som jag vill framföra som bra, eget och igenkännande.

Vi får inte heller glömma att nämna Håkan Hellström som är som en gud för många, inklusive mig. Med hans träffande, känslotunga och igenkännande texter är det svårt att inte blir berörd. Något som nästan hela Sverige har blivit också.